Jauns Zobs Gem Komplekts Dārgakmeņi Atlasītājs Uv Gaismas Gem Uzvalks UV Līmēšana Sveķu DIY Zobu Rotas, Apdares Komplekts, Skaisti Balti Zobi

0
(0 Atsauksmes)
€8.05 €5.64
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Modeļa Numurs zobu gem komplekts
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Par Produktu

Produkta Informācija:

1、【Augstas kvalitātes Materiāls] aicina DIY Zobu Dārgakmeņi Komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes kristāla materiāla, kas ir stingrs un nav viegli, lai izjauktu vai nodilumu, un tas var kalpot ilgu laiku.

2、【DIY Rotājumi] aicina Nāk ar zobu dārgakmeņi, dažādas formas un izmēri, Modes Izņemamas Zobu Rotājumi var viegli palīdzēt jums DIY savu zobu dārgakmeņi stilu.

3、【Padarīt Jūsu Smaidu Krāšņās] aicina DIY Zobu Rotu Komplekts ir aprīkots ar 20 gabaliem Dimanta zobu rotājumi, kas padara zobus spīdēt spožāk, un padarīt jūsu smaidu gaišāku un vairāk pārliecināti.

4、【Plašu Izmantošanu] aicina Profesionālās DIY Zobu Gem Komplekts ir perfekta apdare, lai ikvienam, kas mīl skaistumu, kas ideāli piemērots DIY amatieru nagu un zobu apdares un pietiekami dekorēšanas jūsu nagu art, acu grims, body art, tālrunis, somas, apsveikuma kartītes, gan drēbes.

5、【Ideāli Klāt] aicina Zobu Rotas, Rotaslietas Komplekts ir lieliska dāvana ģimenei, draugiem, radiniekiem, kolēģiem un kaimiņiem, kas pauž savu mīlestību un rūpes par viņiem un veicina intimitāti starp jums un šiem cilvēkiem.

Apraksts:

1. Izmantojot jaunākās sveķu līmes un uzticamu zobu dimanti, nodrošina zobu dārgakmeņiem, ilgs līdz 3 nedēļas, vai vairāk.

2. Ārpuse no šī dārgakmens zobs ir paredzēti, spīdīga apdare, kas atstaro gaismu, kas hits ārpuses, kas

ļaujiet jums kļūt vairāk pārliecināti.

3. Izteikt Savu Mīlestību un Rūpes, Jūs varat izmantot mūsu DIY zobu juvelierizstrādājumu izteikt savu mīlestību un rūpes par jūsu mīlēja vienu, un veicināt sadraudzību starp jums un viņiem.

Specifikācija:

Nosaukums: Zobu Gem Komplekts

Uzglabāšanas Veids: Glabāt sausā un vēsā vietā

Darbības joma: piemērots zobu virsmas

Svars: 104g

Produktu Saraksts:

1*Zobu gem komplekts

Piezīmes:

1. Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produktu, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Produkta Attēli:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

sku: w17451

Tagi: gem komplekts dārgakmeņi atlasītājs uv gaismas, diy zobu gem komplekts, zobu gem komplekts, zobu gem starter kit, zobu dārgakmeņi komplekts, zobu gem līmi un gaismas.

Līdzīgi Produkti