Self Massager kontrolslieksni Terapijas Līdzeklis Atpakaļ Plecu Massager Dziļo Audu Masāžas Rīks Occipital Atbrīvot Piederumi

0
(0 Atsauksmes)
€13.66 €9.56
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Attribute4 atpakaļ massager
Pieteikums kakla
Modeļa Numurs 0, Self Massager
Izmērs Multi Size SML
Zīmola Nosaukums OLOEY
Attribute2 mugurkaula massager
Attribute1 Kontrolslieksni massager
Attribute3 mugurkaula kakla daļas massager
Attribute5 plecu massager
Vienuma Tips Masāža & Atpūta
Materiāls Kompozīta Materiālu
Sertifikācija Nav

Par Produktu

Descripiton

Jums ir nepieciešams tikai dažas minūtes, lai atbrīvotu saspringtos muskuļus un atslābina prātu ar šo mugurkaula kaulu formas sevis massager.Tas ir viegli izmantot.Jums vienkārši nepieciešams, lai maigi uzklāja to uz leju un apgulties uz to un mēģināt pielāgot savu pozīciju, līdz jūs jūtaties ērti.Tas nospiež ādu bloķē sāpes signāls no nerviem, lai jūs paradis justies sāpes vai diskomforta.

Iezīme

- Krāsa: kā parādīts attēlā

- Materiāls: polipropilēna

- Izmērs Aptuveni: 11 x 10.7 x 8.2 cm

- Tas ir pilnīgi no malas effet un viegli izmantot.

- Forma mugurkaula, kaulu, tas ifts par lielāko daļu no mūsu ķermeņiem.Tā tas varētu masāža, kakla, muguras, plecu, kāju un tā tālāk.

- Izgatavoti no polipropilēna, tas ir viegls, izturīgs un pārnēsājamo.

- Piedāvā ļoti spēcīgs kontrolslieksni atbrīvot un dziļu audu masāžu.Mazina muskuļu sāpes un sāpes.

Iepakojuma saraksts

1 x Automātiskais Massager

Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

Atgriezties & Kompensācijas

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.klaidonis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantija

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.klaidonis.lv!

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

sku: w77935

Tagi: spilvens meirama mugurkaula, masc pleca soma, occipital kleita, sklz rullīšu masāža, artec leo 3d skeneris, besbet kakla spilvens, pārklājumu occipital reģionā matiem, n sejas masāža, grūti plecu masāža, mijka sejas masāža.

Līdzīgi Produkti