Asins Glikozes Monitoru Komplekts cukura Diabēta Testēšanas Komplektu ar Cukura līmeni Asinīs, Uzraudzīt Ierīces 50pc teststrēmeles,50 Lancets, Lancing Nav Kodēšana

1
(1 Atsauksmes)
€18.22 €11.48
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Asins paraugs 0.6 ul
Mērīšanas laiks 5S
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs KM803B
Vienuma Tips Asins glikozes
Mērījumu Diapazons 1.1-33.3 mmol/L vai 20-600mg/dL
akumulators 2*AAA nesatur
Zīmola Nosaukums Pelvifine
Izcelsme Ķīna

Par Produktu

Ātri un Sāpes Bezmaksas: Šī glikozes monitors aizņem tikai 5s un nelielu asins paraugu, lai iegūtu glikozes vērtību.Ar lancing ierīcei ir 5 dziļums iespējas, lai samazinātu brūču un samazināt sāpes.Un tas var auto pop out testa strēmeles un lancets nav manuālu apstrādi, samazināt infekciju.

Nē, Kodēšana: glikozes mērītājs nonāk pasākuma statusu automātiski, kad ievietojiet cukura līmeni asinīs, teststrēmele apakšā slots, tāpēc jums nav nepieciešams, lai manuāli ielikt jebkuru kodu ar katru jaunu partiju.

Labāk Data Management: Šis glucometer veikalos jaunākās 350 asins glikozes vērtības un parādītu pastāvīgu 14 & 30 dienu vidējā.Tas palīdzēs jums izsekot un pārvaldīt jūsu glikozes līmenis asinīs.Liels LCD ekrāns ir viegli, lai apskatītu rezultātus.

Viegli paņemt Līdzi: Ērti novietot divas pudelītes, lai saglabātu jūsu teststrēmeļu tīru un mazāk gaismas, gaisa un mitruma, kas saglabā produkta kvalitāti.Ielieciet maisiņā, viegli pārvadāt, var izmantot jebkurā laikā, jebkurā vietā.

Ko Jūs Saņemsiet: 1 asins cukura mērītājs, 50pc glucometer līstes, 50pc 28G lancets, 1 lancing ierīces, 1 maciņš un 1 lietotāja rokasgrāmatā.

sku: w44993

Tagi: cukura līmeni asinīs, monitoru, portatīvo, kreka tests, temperatūras sensors, šūnveida, komplekts holesterīna 3, diabēta kurpes zābaki, 3 cukura līmeni asinīs, kas, zemo frekvenču medicīnas ierīces, asins glikozes monitori, asins spiediens, piederumi diabēta 1, jauda lance.

Anonymous (2022-08-24) - es nesaņēmu to, ko man maksā par. testēšanas sloksnes ir, un es nevarēju mums tā.mans pasūtījums nav pilnīgs.

Līdzīgi Produkti