1 Pāris, Metāla, Kristāla, Stikla, Aizkaru Āķi, Sienas Kaklasaiti Atpakaļ Turētāju Drēbju Pakaramais Aizkaru Stangas Mājas Apdare

5
(2 Atsauksmes)
€2.70 €1.73
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Nē. Āķi 2
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāls Alumīnija sakausējuma

Par Produktu

Īpašības:

Derīguma termiņš: Izgatavots no maiga skaidrs, kristāla un metāla krāsas ar smalku = rūsas glezna, kas izgatavoti āķis, piedāvā ilgu kalpošanas laiku.

Izmantot kā savienošanas vai lakatu īpašniekiem, visas montāžas aparatūru kas iekļautas viegla uzstādīšana.

Lielisks mājas dekori: Maiga un vintage āķis rotā jūsu dzīvojamo istabu, dzīvojamā istaba ar romc atmosfēru.

Visvairāk praktisko un mēbeles, kas svarīgi, šie kristāla aizkaru tiebacks, kas atbilst jūsu aizkaru stienis perfekti.

Multi izmantot Ne tikai aizkari, bet arī var pakārt mēteli un drēbes, un tā tālāk.

Materiāls: Cinka Sakausējums, Rhinestone

Krāsa: Kā Picture rādīt

Izmērs: 7cm * 4.5 cm * 3.5 cm

Komplektā ietilpst:

1 pāris *Crystal aizkaru āķi(2gab)

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.Tur ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums ASAP.

sku: w30574

Tagi: pegboard suku turētājs, melnā metāla āķi, caurlaidība makšķeri, piederumi, mājas eo, lukturu turētājs harley v stienis, dušas aizkars kaķis vintage, 5 plaukta auduma pakaramais, liels aizkaru stienis iekavās, dušas aizkars ar ziedu krīklis, camaro auto, aizkars.

Anonymous (2022-10-17) - Es, lai turētāji aizkari no šī pārdevēja otro reizi, un sukas aizkari nāca pārāk, viss vienā gabalā. Turētāji ir skaista, ar caurspīdīga stikla bumbiņas, kas izskatās lieliski, kāju bronzas. Sūtījuši, un devās tieši vienu mēnesi, Piejūras Teritorijā, viss ir vesels, labi iepakotas, nav saskrāpēts. Noteikti ieteiktu pārdevējam, viss ir godīgi, bez krāpšanos, par laiku un lēti.

Anonymous (2022-10-15) - prekė atitinka aprašymą 100%. grįžo pakuotėse, būt jokių pabraižymų. diametras apie 2cm, tad didelėse patalpose vizualiai nesižiūrėtų. Bet visumoje 10/10 :)

Līdzīgi Produkti