Sublimācijas Keychain Taras Sagataves 120Pcs Keychain Sagataves Kopa ar Taisnstūra Sublimācija Sagataves,uz DIY Keychain Crafting

0
(0 Atsauksmes)
€27.44 €15.64
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Par Produktu

Sublimācijas keychain sagataves komplekts nāk ar 30 gabali laukumā sublimācijas keychain sagataves double sided, 30 gabali ādas Keychain Pušķi 15 Krāsas, 30 gabalus sadalīt, atslēgu piekariņi, gredzeni un 30 gabali lēkt gredzeni.Lieliski piemērots sublimācijas keychain projektu un AMATNIECĪBAS arodos.

Mūsu sublimācija sagataves keychain printable ir izgatavoti no augstākās kvalitātes MDF tukša kuģa, kas ir viegli un jauki, cietība, nav viegli lauzt un deformēt, jūs varat viegli strādāt ar viņiem, neuztraucoties par jebkāda veida plaisu un deformāciju.

Sublimācijas diski tukšs ir apm. 1.6 x 2.4 collas/ 4 x 6 cm, biezums ir 0.12 collas/ 0.3 cm.Ar keychain pušķis ir apm. 1.5 collu/ 3.8 cm.Atslēgu ķēdes gredzens ir apm. 1 cm/ 2,5 cm diametrā un 1 cm/ 2,5 cm, papildus ķēde

Sublimācija sagataves keychain vairumā ir piemērots DIY sublimācijas tukšu keychains, rāvējslēdzējs velk, mugursoma soma frāzes, dekori, dāvanu tagus, kulons noformēšana, suvenīri, un daudzas citas amatniecības projektiem.

Materiāls: Dzelzs+Metāls+MDF

krāsa: daudzkrāsains

Iepakojuma Saturs:

30 x Double Sided Laukumā Sublimācijas Keychain Tukšs

30 x 15 krāsa keychain pušķis

30 x Sadalīt Gredzenu Keychain

30 x Lēkt Gredzeni

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

sku: w59081

Līdzīgi Produkti