30x30cm 5V USB Pet Siltāks Apkures Spilventiņu Elektriskais Sildītājs Pad Ziemas Siltu Paklāju Oglekļa Šķiedras Apkures Spilventiņu Rokas Siltāks

0
(0 Atsauksmes)
€11.98 €5.75
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
atbalsts Dropshipping/Vairumtirdzniecība
Jauda 51-75W
Materiāls Sintētiskās šķiedras
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Siltuma Saglabāšanas Ilgums 8-10 Stundas

Par Produktu

USB Apkures Plēves Siltā Nolokāmi, Apsildāmi Lapa Ūdensizturīgs Auto Sēdeklīti Mat Spilvenu Pet Rāpuļu Ziemā Silts Kāpšanas Āra Apkures Spilventiņi

Aizzīmju Punktiem: 1、【Augstas kvalitātes Materiāls] aicina apkures Pad ir aprīkots ar melnu ūdensnecaurlaidīga auduma un baltu siltuma izolācija kokvilnas materiāla, kas ir drošs, spēcīgs un izturīgs, un to var samazināt siltuma zudumus.

2、【Silts Dizaina] aicina USB Apkures Spilventiņu relīzes mērenas temperatūras, kas ir ātrāk siltuma un drudzis vienotu un var saglabāt jums silts ilgāku laiku.Apkures temperatūra ir par 30 ºc.

3、【Trīs Zobrati Laika Dizaina] aicina portatīvo Apkures Pad ir aprīkots ar trīs pārnesumiem laiku dizains, kas ir laiks aizvērt, kad taimeris gaismas izslēdzas un ir regulāri atmiņas funkcija.

4、【Viegli Pārvadāt] aicina Mazos Apkures Spilventiņu ir ērti pārnēsāt, kas ir viegls un pārnēsājamo, un to var viegli sarullēt un paņemti līdzi, izmanto tur, kur nepieciešams.

5、【Plašu Izmantošanu] aicina Ceļot Apkures Spilventiņi var izmantot segas, spilveni un kāju spilventiņi, kas ir saderīgi ar maksas banka, ne radiācijas un nav bīstami pārkaršanas un ir piemērotas dažādiem apkures apģērbu.

Apraksts:

1. USB Apkures Spilventiņu izmanto melnās ūdensnecaurlaidīga auduma priekšpusē un balts siltumizolācijas vates uz muguras, lai samazinātu siltuma zudumu.

2. USB Apkures Spilventiņu izmanto ļoti viegls, uzlabotas oglekļa šķiedras sauc grafēns, kas ir ātrs, pat siltuma emisiju, lai samazinātu siltuma un tieši uz problēmu jomas, kurās jūsu ķermeņa, tas ir nepieciešams.

3. USB Apkures Spilventiņu var viegli sarullēt un jāņem pa izmantošanai automašīnā, lidmašīnā, birojā vai jebkurā vietā, kas jums nepieciešams.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: USB apkures spilventiņu

Produkta spriegums: 5V2A

Produkta jauda: 9W

Izejas strāva: aptuveni 1,8 A

Produktu līnijas garums: USB kabelis ir apmēram 1,2 metrus garš

Izstrādājuma izmērs: 30*30cm/1.81*1.81 gadā

Temperatūra: apmēram 30 ºc

Materiāls: oglekļa šķiedras + grafēna

Darbības joma: Piemērots automašīnas, mājas, kopmītnes, birojiem, u.c.

Viegli lietojams: Nospiediet slēdzi trīs sekundes, lai ieslēgtu slēdzi, ieslēgt noklusējuma sarkanā gaisma, nospiediet slēdzi vēlreiz, lai noregulētu temperatūru, un, visbeidzot, nospiediet slēdzi trīs sekundes, lai to izslēgtu slēdzi.

Piezīme: sildītājs var mazgāt ar ūdeni, bet USB vadītājs vai termostats nevar iekļūt ūdens.

Produktu Saraksts:

USB Apkures Spilventiņu*1

Piezīmes:

1. Pateicoties gaismas efektiem un ņemot priekšstatu leņķi, ir krāsu atšķirība produktu, lūdzu, saprast.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

sku: w73468

Tagi: apkures spilventiņu, elektriskā siltāks, apkures sildītājs pad, usb sildītājs, Elektrisko Kāju Siltāks.

Līdzīgi Produkti