Elektriskais Olu Kratītāju Portatīvo Elektrisko Olu Ripu Olu Dzeltenumu Balta, Maisītājs ar Sūcējs Mini Olu Scrambler par Jēlas Olas Virtuves rīks

0
(0 Atsauksmes)
€24.15 €17.39
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Olu Rīki Tips Olu Dzinējiem
Olu Kratītājs Virtuves
Nominālā Jauda 15w
Uzlādes laiks 2-3 stundas
Veids Olu Rīki, Olu Ripu, virtuves rīki
Akumulatora Kapacitāte 1500mAh
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Uzlādes Metode USB
Materiāls ABS
preces nosaukums Olu Scrambler

Par Produktu

[Darba Princips], Izmantojot centrbēdzes spēku, lai sajauc olbaltumvielu un dzeltenums vienmērīgi, nesabojājot olu čaumalas.Viss process nesabojās olu čaumalas, olu baltums un dzeltenums, arī nav nonāk saskarē ar gaisu, lai padarītu to tīrāku un veselīgāku.

[Picky Lācis Terminators] Ir jūsu mazulis ir picky lācis un nav, piemēram, olu baltumus/dzeltenumi?Jautri rīku maisījumi olbaltumvielu un dzeltenums vienmērīgi olu čaumalas, padarot to vieglāk uzņemt barības vielas un vieglāk darboties.

[Augstas Kvalitātes un Anti-Izlaist Dizaina] Šo olu scrambler ir izgatavots no ABS materiāla, kas ir nodilumizturīga, kritums-pierādījums, un atkārtoti.Mīksto pārtikas kvalitātes silikona pamatni, aizsargā olas 360° stabili un efektīvi.Apakšā piesūcekni dizains palīdz to saglabāt no vibrējošais pie countertop.

[Perfektu Olu Baltumus un Dzeltenumus, Mikseri] Šo elektrisko olu scrambler ir lielisks veids, samaisa olu dzeltenumus un baltumus, kopā.Piemērots padarītu zelta olu sviestmaizes, olu pudiņš, olu salāti, utt.

[Pēcpārdošanas] Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, iegūt saskarē ar mums, mūsu servisa komanda, kas nodrošinās jūs ar profesionālu un labu apkalpošanu.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Olu Scrambler

Krāsu(Pēc Izvēles): Zila + Dzeltena

Materiāls: ABS

Izmērs: 8.3 x 17.2 cm

Nominālā Jauda: 15W

Akumulatora Kapacitāte: 1500mAh

Uzlādes Laiks: 2-3 stundas

Apmaksas Veids: USB

Piezīmes:

1.Tur var būt nelielas atšķirības starp attēlu un faktisko krāsu preci.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai parādītu jums precīzu krāsu.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ manuāla mērīšana.

1 x Olu Scrambler

Jēlas Olas Blenderī,Mini Olu Kratītājs

sku: w49927

Tagi: elektriskais olu kratītājs, Olu Scrambler, Olu Kratītājs, elektrisko noslaucīt, sajauc olu.

Līdzīgi Produkti