48pcs Krāsas Spīguļi, Skiču Zīmēšanas Krāsu Pildspalvas Marķieri Gēla Pildspalvas Komplekts Piepildīt Rollerball Pastelis Neona Marķieri, Biroja, Skolas un Kancelejas preces

0
(0 Atsauksmes)
€11.12 €7.89
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Suka Padoms Apaļu Purngalu
Modeļa Numurs zuixua
Izdzēšami Vai Ne No
Izmantošana Biroju Un Skolas Marķieri
Iepakojums kopa
Multi Krāsu
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Dual-puses Rakstiski No
Pakete Daudzums 48 Krāsas/Kaste
Izmērs JUMBO

Par Produktu

48 Krāsas 1.0 mm Gēla Pildspalvas

Apraksts:

*Netoksisks un drošs.

*Īpaši Gluda, Spilgta Krāsa.

*Komplekts 24/36/48 Gēla Pildspalvas --superior mākslinieks kvalitātes gēla pildspalvas, kas ietver Mirdzēt, Metāla, Neona, Pasteļa un Sakrata, krāsas, un arī divas melnas pildspalvas.

*Izcila Kvalitāte un Ilgmūžība -- Ideāli piemērota zīmēšanai, rakstīšanai, ieskicējot, krāsošana, scrapbooking, crafting, doodling vai jebkas cits, kas ļauj parādīt savu radošo pusi, piemēram, apsveikuma kartītes, ielūgumus, dekorēšanas un vairāk!

*Lieliska Dāvana Ideja--Lieliska dāvana Bērniem, pieaugušajiem, mākslas studentiem, grafikas mākslinieki un skolotājiem.

Ļaujiet jūsu iztēli palaist savvaļā, ja, izmantojot šos Mākslinieks Kvalitātes Gēla Pildspalva.

Neona, Pasteļa, Spīguļi un Metāliskas Krāsas, Kas Kalpos Visiem Jūsu Vajadzībām

Tas gan ir krāsainu zīmējumu gēla pildspalvas komplektā ietilpst dažāda veida tintes veidiem.

Tas padara to ideāli bērniem, kuri vēlas pavadīt kvalitatīvu laiku radot, jo tie nekad nav garlaicīgi pastāvīgi cenšas kaut ko jaunu!

Turklāt šis mākslinieks gēla pildspalvu komplekts ir lieliska izvēle pieaugušajiem, kas ir par mākslu un amatniecību.

Dažādiem Mērķiem:

Šie krāsains gēla pildspalvas ir tik jautri, lai izmantotu Pieaugušo Krāsojamās Grāmatas, Scrapbooking, Journaling, Zīmēšanas, Doodling, Mandala Krāsošana, Skolas Projekti, Dekorācijas, Home-Made Ielūgumi, Apsveikuma Kartītes, un tā daudz vairāk.

Labākais veids, lai pievienotu pop krāsu uz jūsu mākslas darbi.Lieliska dāvana ideja, bērniem, pusaudžiem un pieaugušajiem, kam patīk krāsa!

sku: w4824

Tagi: smasung gadījumā spīdums, pastelis pārredzamu uzlīmes, kvalitātes izcelt pildspalvas, 4 pastelis marķieriem, krāsas marķieri baltā krāsā, jutos melnās pildspalvas, pastelis rozā deess, grafiti mākslas marķieri, pjmasks gēla pildspalvas, gudrs gēla pildspalvas 24pc.

Līdzīgi Produkti