Jauno sieviešu kažokādas all-in-one aitādas cimdi ādas krāsas siltu ziemas vilnas oderi, vēja un aukstuma cimdi

5
(4 Atsauksmes)
€22.77 €10.93
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Dzimums SIEVIETES
Izmērs One size
Materiāls Aitādas kažokādas
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Zīmola Nosaukums Bickmods
Stils Modes
Cimdi Garums Rokas
Modelis Tips Raibs
Garums 25 cm
Modeļa Numurs PM1518
CN Hebei
Vienuma Tips Cimdi & Pirkstaiņi

Par Produktu

Produkta Informācija

1. Aitādas materiāls + vilnas oderi

2. Auksts un silts, piemērots ziemas apģērbi

3. Cimdi ir pieejami divu ādas stili: Aitādas gluda āda un aitādas matēts ādas

Produkta Vitrīna

aitādas matēts ādas

Aitādas gluda āda stils

Qcommon Problēma

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde ,lūdzu, sazinieties ar mums.

Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

Kā es varu izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.

Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Par pēc pakalpojuma

Nav svarīgi, kāda problēma, par kvalitāti vai piegādes problēmu, lūdzu, atstājiet ziņu ar pasūtījumu, mēs atbildēsim pie pirmās laiku un atrisinātu tā, lai jums.Tāpēc, ka jūs esat mani vērtē klientu.

Ja jums nepatīk objektu un pārliecinieties, ka objekta kvalitāte nav problēma, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus (Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs).

Par atsauksmes

Mēs mīlam katru klientu, un mēs sagatavosim rūpīgi jūsu pakete.Visu iepirkšanās laiku, mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums.Ja jūs jūtaties apmierināts ar mums un mūsu objektu, lūdzu, palīdziet mums atstāt visas 5 zvaigznes atsauksmes.

Ir jauka diena!

sku: w22350

Tagi: doorek pirkstaiņi, ziemas cimdi bolone, suomi sieviešu cimdi, mača ziemas, sudraba cimdi ziemas, zīmola cimdu sievietēm, undefined bikses, dzimumorgānu ādas cimdi, soulland odere, spānija māte, bērni, māte, bērni, drēbes.

Anonymous (2022-12-23) - Pirms Jekaterinburgā divu nedēļu laikā. Viss ir tā, kā aprakstīts. Kvalitāte. Dabas aitas. Man tas patīk. Pārdevējs Paldies. Es ieteiktu to.

Anonymous (2022-12-29) - Prieks, izcilas kvalitātes, es izlasīju apšaubāms atsauksmes, bet ādas un kažokādas ir labs, bez defektiem, un pietiekami bieza, pelēka sieviešu cimdi ir aptuveni 8-8,5

Anonymous (2022-12-14) - Pasūtījuma 29. novembrī tika saņemta par gada 14. Labus cimdus par mazo roku. To, cik jauki mēs redzēsim. Šuj LABI. Krāsa ir nedaudz tumšāka nekā foto.

Anonymous (2022-10-17) - Lieliski cimdi, kvalitātes veikts, vīlēm, bez laulības, mīksts, vidū puses, lai ieradās pieci ātrāk nekā laiks, es ieteiktu preču un pārdevējam, veiksmi biznesā un labklājību.

Līdzīgi Produkti