Karstā Skavotājs Vadītājs Lāpstiņa Plastmasas Skavotājs Auto Buferi un Spārnu Aptecētājs Metinātājs, Dzelzs Remonts Ar 500Pcs Karstā Skavas

0
(0 Atsauksmes)
€18.44 €11.80
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Sertifikācija Nav
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Par Produktu

Tā tiek izmantota karstā skavotājs mašīna: Auto bamperis melns/Virsbūves, Plastmasas remonts; - Laivu virsbūvi; Karstā skavotājs, skavas saspraudes; Plastmasas metināšana.

Piemērots, lai pabeigtu metināšanai ar primāro metināšanas operatori, tikai piemērots maziem apkures ierīcēm.Izturību metināšanas pēc metināšanas parasti ir augstāks nekā veco metāla un metināšanas darbību, var saprast.

Metināšanas efekts ir ļoti labs: tās metināšanas efekts ir pabeigta un gluda!Iekšējā pulveris.Zemu kušanas temperatūru, labu plūstamību, cietību un stingrību, un labu blīvējumu.

Metināšanas stienis var metināt gandrīz visu balto metālu, tai skaitā alumīnija, alumīnija sakausējumu, čuguna, alumīnija, cinka sakausējumu, cinku die-cast, magnija sakausējuma, utt.

Tas ir ļoti piemērots lietošanai ar siltuma skavotājs remonts lielākā daļa plastmasas materiāli, piemēram, ABS, PVC, neilons, utt.Noderīga Dzelzs Griezējs remonts plastmasas, var lietot gludās plastmasas virsmas, samazināt plastmasas, siltuma plastmasas.

Krāsa:sudrabs+zelts

Materiāls:Metāla

Iepakojuma Saturs:

1 * Karstā Skavotājs Vadītājs Lāpstiņa

500 * Karstā Skavas 0.8 mm

/

1 * Karstā Skavotājs Vadītājs Lāpstiņa

500 * Karstā Skavas 0,6 mm

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

sku: w21580

Līdzīgi Produkti