CV Kopīgu Boot Skavu Knaibles ar CV Boot Skavas Komplekts, Auto Remonts Instruments, Auto Riepu Remonts Skavu Noņemšana - Auto Aplīmēšanas/joslas Rīku, K

0
(0 Atsauksmes)
€40.52 €19.45
Noliktavā

Pievienot grozam Pievienot vēlmju sarakstam
Postenis Augstums 3inch
Rokturi Temps Vairāk Nekā 2500 F
Postenis Svars 200kg
Objekta Garumu 23.5inch
Materiāla Tips citi
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Krāsa Sudraba+Sarkans
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Iezīme Viena auss modelis.
Stiepes izturība 100 lb.
Objektu Platums 3.8inch
Vienuma Tips Stiprinājums & Klipu
Modeļa Nosaukums Regulējams universālā CV boot skavas

Par Produktu

CV Kopīgu Boot Skavu Knaibles ar CV Boot Skavas Komplekts, Auto Remonts Instruments, Auto Riepu Remonts Skavu Noņemšana - Auto Aplīmēšanas/joslas Rīku Komplekts, Automobiļu Šļūtenes Ass Plier

Postenis Apraksts

Produkta Nosaukums: Regulējams universālā CV boot skavas.

Krāsa: Sudraba+Sarkans

Materiāls: 45#Tērauda

Funkcija: Viena auss modelis.

Rokturi Temps: Vairāk Nekā 2500° F.

Stiepes Izturība: 100 lb.

Motīvs:

Šī kopa satur gan CV kopīgu skava aplīmēšanas rīks un CV boot skavu knaibles, kas ir paredzēti, lai ātri un vienkārši nospriegošanas un nostiprināšana CV boot aplīmēšanas siksnu.

Kopīgā skava aplīmēšanas rīks: efektīvs līdzeklis, uzstādot CV skavas.Ar aplīmēšanas instruments darbojas ar uzstādītājiem sprūdrats un 1/2" ligzdā, vai izmanto komplektā sviru, lai spriedze skava.

CV boot skavu knaibles:Šī ierīce crimps un pieplacina pie auss,-veida skavas atrast CV kopīgu zābaki, un instalē ātri skavas uz degvielas filtru un šļūtenes dzesēšanas sistēma.

Ar iebūvētu kuteris un uztīšanas mehānisms aplīmēšanas var savilkt un samazināt ātri un efektīvi.Knaibles ar žokļu un veidoti rokturi komfortu, mazāk lietotāja nogurumu un lielāku produktivitāti.

Izgatavots no augstas kvalitātes metāla un plastmasas, ar augstu cietību, ilgstoša.Paketē iekļauts: 1gb CV Skava Rīku, 1gb CV Kopīgu Boot Skavu Knaibles, 4gab Mazo CV Boot Skavas, 4 Gab. Lieli CV Boot Skavas.

Iepakojuma Saturs:

φ 1"-1.85" x 4gab

φ 3"-5" x 4gab

CV Skava Rīks x 1

CV Kopīgu Boot Skavu Knaibles x1

sku: w1601

Tagi: kopīgā 12 komplektu, keihin cv 36 komplektu, cv keychains, karburatoru keyken cv, audi cv rīks, sega cv, bikses cv, keihin cv skrūve.

Līdzīgi Produkti